Guesthouse in Maussane Les Alpilles
Villa's met zwembad Baux de Provence
B & B in de Provence

Beschikbaarheid

Uw inzending is verstuurd naar ons.
Wij behandelen zo snel mogelijk.
Uw inzending kan niet worden uitgevoerd.
Please vernieuwen.
Het e-mailadres lijkt niet geldig! Dank je wel controleren.
Votre formulaire comporte une erreur. Merci de vérifier
Le Mas Des Marguerites
Een charmante chambre d'hote in Maussane-les-Alpilles.

+33 (0)4.90.54.20.48
+33 (0)6.72.21.94.48
Chemin de la pinède
13520 MAUSSANE LES ALPILLES
Le Mas Des Marguerites
Delen op FacebookDelen op Twitter
Nieuws

From the 4th of march till the end of the year come and see the new show of Les Carrières de Lumières in Les Baux de provence: "Venise, la sérénissime". Enjoy the Mas des marguerites to relax yourself

Le Guide du Routard    BAB France

Chambre d’hôte in de Provence! B&B.

De charmante chambre d’ hote Le Mas des Marguerites in Maussane-les-Alpilles ligt ideaal om de Provence te ontdekken. 

In het hart van de Alpilles; in de vallei van Baux de Provence ( 4 km van het dorp Baux-de–Provence), tussen Lubéron en de Camargue en dicht bij Saint Rémy de Provence, Aix en Provence, Avignon, Arles, Nîmes, Uzès, l'Ile sur la Sorgue en Roussillon, bevindt zich de Mas des Marguerites. 

Op een steenworp afstand van het charmante dorpje Maussane les Alpilles, in een comfortabele en sfeervolle omgeving, met de charmes van het Provençaalse leven en de altijd aanwezige kwaliteit zorgt Mas des Marguerites voor uw rust en ontspanning. 

Het veilige zwembad is de hele dag open. De aangename tuin, de geur van de lavendel en het tjirpen van de krekels zorgen voor een rustig kabbelend levensritme. 

Op nog geen 600 meter van de Mas wacht het authentieke Provence-dorp Maussane op uw bezoek. U kunt heerlijk door het dorpje flaneren of er dineren. Hoe dan ook uw auto kunt u met een gerust hart achterlaten op onze afgesloten parkeerplaats. 

 Wij bieden u drie suites en twee kamers. Zij zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de aanwezige kitchenette.

Op vertoon van de speciale Mas des Marguerites kaart krijgen golfers vanaf nu 10% korting op de fantastische golfbaan Golf de Servanes (op 10 minutes afstand van de Mas).